De kortste weg van producent naar consument
 
 

EKOLOKO KratjeLokaal


stabiele bron van inkomsten voor bestaande en startende zelfstandig ondernemers


Ben je een ondernemer of wil je een voedsel coöperatie beginnen, hou je van fietsen en heb je iets met gezonde biologische voeding? Dan helpt EKOLOKO je graag bij het opzetten van je eigen VoKo!

Zowel als je al langere tijd zelfstandig ondernemer bent en opzoek bent naar leuk werk en leuke klanten, als dat je nieuw begint als ondernemer; EKOLOKO is de uitgelezen kans voor het opbouwen van een stabiele bron van inkomsten. Je kunt zelf bepalen of je je EKOLOKO werk doet in deeltijd, naast andere ondernemersactiviteiten of in voltijd.
EKOLOKO is prima te combineren als je normaal gesproken veel werk binnenshuis of achter de computer doet. Bijvoorbeeld als je schrijver, programmeur, kunstenaar of designer bent; je bent er op een EKOLOKO bezorgdag even lekker helemaal uit. Je hebt contact met veel mensen (klanten, leveranciers) en je levert een tastbaar en concreet product, waar je klanten heel blij van worden!
Iedere EKOLOKO ondernemer is eigen baas. Met eigen leveranciers en eigen klanten. Je zoekt je leveranciers zo dicht mogelijk in de buurt van je klanten. En je werkt zo duurzaam en energieneutraal mogelijk, waarbij je uitgaat van de richtlijnen van EKOLOKO.
Als je goede service biedt aan je klanten kan je al snel een wijk opbouwen van 40 tot 60 adressen. En dat is goed voor 1 a 2 dagen werk en inkomen per week.
Voltijd EKOLOKO ondernemers kunnen maximaal gebruik maken van een aantal fiscale voordelen voor kleine zelfstandigen. Daardoor kan je al met 3 dagen per week werken volgens de EKOLOKO formule, een (belastbaar) inkomen van 16.000 tot 20.000 euro per jaar verdienen.

EKOLOKO faciliteert ondernemers die volgens de EKOLOKO methode werken. We stellen een bestelsysteem vrijwel zonder kosten ter beschikking, we adviseren je bij het opzetten van je distributiekring en de aanschaf van bedrijfsmiddelen (fiets, kratjes etc) en we helpen bij (landelijke) marketing.
Het bijzondere aan EKOLOKO tov andere francise-formules is dat je als ondernemer maximale vrijheid geniet. Je bent helemaal vrij in het bepalen van je aanbod.
De voorwaarden die EKOLOKO in hoofdlijn aan je stelt, zijn dat je biologisch gecertificeerde producten levert, geproduceerd in de directe omgeving van jouw bedrijf/afzetmarkt. En dat je die producten met langzaam-transport (vrachtfiets of elektrowagen) bij mensen thuis bezorgt.
EKOLOKO helpt je eventueel met de inkoop van producten die van verder weg moeten komen, zoals olijfolie of chocolade. Maar ook daarin ben je vrij om je eigen keuzes te maken.
Je bent ook vrij om je eigen transportmiddelen (fiets of elektrowagen) te kiezen, mits deze niet harder kunnen dan 25km/u en volledig energieneutraal en uitstoot vrij zijn. EKOLOKO adviseert je graag en geeft tips hoe je met weinig investeringen toch kunt starten.
Je bent zelfs vrij om op ieder moment te besluiten of je wel of niet onder de EKOLOKO voorwaarden wilt blijven werken; dus geen langlopende wurgcontracten. Bij EKOLOKO vinden het namelijk vooral belangrijk dat we producent en consument dichter bij elkaar brengen. En dat we dat doen op een manier die vriendelijk is voor milieu, mens en dier.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.


 

De voordelen op een rijtje

  • minimale afdracht max 0,5% van bruto omzet aan EKOLOKO
  • geen omzet betekend geen afdracht!
  • gratis advies voor inrichten van de onderneming/administratie
  • gratis ondersteuning bij markting (website, folders)
  • vrije keuze in leveranciers
  • eigen klanten
  • eigen keuze voor bedrijfsmiddelen (fiets, elektrowagen)
  • vrij om ieder moment verder te werken buiten de EKOLOKO-formule (met desgewenst een overgangsregeling)
  • super leuk om te doen!
 
©